2010-08-13 13:07:14• hírek • Szatmár.ro

Lieb az ATR Felügyelő Bizottságában

Az Autonet Import társtulajdonosa, Lieb Mihály lett az ATR International AG bevásárló csoport Felügyelő Bizottságának az új tagja

A Stuttgarti székhelyű  ATR International AG bevásárló csoport június 18-án tartotta Lisszabonban a 17. tulajdonosi tanácskozását. A napirendi pontokon kívül tisztújításokra is sor került, melynek során két új taggal frissült a szövetség hattagú Felügyelő Bizottsága: Frank Schröder (WM) mellett Lieb Mihály, az Autonet Import társtulajdonosa váltotta elődjeit. A Felügyelő Bizottságban való mandátum öt évre szól, az új tagokat a Bizottság leköszönő és mandátumukat folytató tisztségviselők javasolták, a Szövetség társtulajdonosai pedig egyhangúan szavazták be a két új jelöltet.

Az ATR International AG Európa egyik legjelentősebb autó- és javítóipari bevásárló csoportosulása. 36 országban 66 szövetségi tagja van, akik javarészt vezető autóalkatrész importőrök. A Szövetség a legjelentősebb autóipari szereplőket összefogva képez hatalmas erőt az iparágon belül. A partnerkapcsolatok eredményeként az ATR hathatós segítséget nyújt a beszerzési folyamatokban, naprakész és elengedhetetlen információkat szolgáltat az autó és javítóipar újdonságairól, szervizkoncepciókat biztosít, stb.


Az Autonet Import kft. székhelye
Az Autonet Import kft. székhelye


Az európai bevásárló  csoportok történetében először fordul elő, hogy Közép-Kelet európai szövetségi tag és tulajdonos ilyen magas funkciót töltsön be a szervezeten belül. Jelen ajánlás és kinevezés egyaránt elismerés személynek és az általa képviselt cégnek is, hiszen az Autonet Import hosszú távú, vevőorientált és integrált megoldás szállító szemléletmódja mindmáig példaképnek számít sok európai hasonló vagy nagyobb játékos körében is.

Infobox
h

Az AUTONET Cégcsoport a régió egyik legjelentősebb autó- és javítóipari integrált megoldás szolgáltatója. Közel 15 éves tapasztalat, 1000-nél is nagyobb Csapatlétszám, 140 márkás termékportfólió és több mint 120 millió eurós forgalom jellemzi. Pillanatnyilag Romániában és Magyarországon több mint 9000 Partnert szolgálnak ki, 39 különböző méretű elosztóhely és 250-nél is több szállítójármű révén. A cégcsoport 17 különböző üzletágban tevékenykedik, kizárólag B2B partnereket szolgálva ki.


h

„Az AUTONET Cégcsoport 2005. óta egyenjogú tagja és részvényese az ATR International AG csoportosulásnak és büszkén mondhatjuk el, hogy valamennyi évben mi értük el az évről évre történő legnagyobb százalékos forgalmi növekedéseket, ezáltal is hozzájárulva a Szövetség sikereihez és tekintélyéhez -nyilatkozta Lieb. Önmagában ez még nem lett volna elegendő, hiszen rendkívül fontosnak tartom a magas erkölcsi normák mellett a megalapozott szakmai ismereteket és a teljes vevői lánc szereplői igényeinek és szokásainak az ismeretét. Napról napra megújuló iparágban tevékenykedünk, így fontos, hogy nyitott szemekkel, örökös tanulási folyamat révén kövessük és megértsük az autó- és javítóiparra vonatkozó regionális és globális trendalakulásokat és folyamatokat. Úgy érzem, hogy mindez elengedhetetlen ennek a magas rangú megtiszteltetésnek és a vele járó feladatkörnek a betöltéséhez. Minden új kihívás egy új lehetőség is egyben, így bízom benne, hogy mandátumom a kemény munka mellett hasznos tanulási és tapasztalatcsere folyamat is lesz, melynek révén Csapatom és ezáltal a Szövetség is sikeresebb lehet -zárta gondolatmenetét Lieb Mihály.

Az ötéves mandátum során a Felügyelő Bizottság feladatai közé tartoznak a szervezet rövid- és hosszú távú stratégiai döntései, strukturális, termékstratégiai, költségvetési, koncepcionális, stb. témakörökben.


Lieb Mihály, az Autonet Import kft. társtulajdonosa
Lieb Mihály, az Autonet Import kft. társtulajdonosa


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: